Caută
Close this search box.

Directorul general al companiei TAROM a demisionat

Eugen Davidoiu, directorul general al companiei aeriene TAROM a demisionat din funcție, potrivit unor surse guvernamentale citate de Agerpres.

Premierul Tudose și ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, au discutat despre situația TAROM și în cadrul unei întâlniri pe care au avut-o luni dimineața la Palatul Victoria, potrivit surselor citate.

Întâlnirea dintre cei doi a avut loc în contextul în care premierul Mihai Tudose a dispus ca, începând de luni, Corpul de control al Guvernului să efectueze verificări la TAROM.

Premierul a declarat duminică seara, laAntena 3, că TAROM este un simbol național și este necesar să intre pe profit și nu va fi nici închisă, nici vândută, a declarat Tudose”, duminică, la Antena 3.

„Ea (compania- n.r.) acum mi se pare că merge mai rău ca anul trecut, date fiind cifrele. Au reușit să aibă o pierdere istorică acum. Va trebui făcut ceva, fiindcă este o companie națională, este un simbol național și nu va fi nici închisă, nici vândută, prăduită. (…) Ea va trebui să intre pe profit, să se dezvolte”, a adăugat Tudose.

Întrebat dacă la nivelul Guvernului s-a făcut o analiză serioasă asupra a ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani la TAROM, premierul a spus: “Luni, credeți-mă, Corpul de control va avea treabă, corpul de control al prim-ministrului, fiindcă totuși, știți, sunt 2.000 de angajați”.

Dacă erau 1.000 de piloți era în regulă, dar sunt mai mulți la departamentele astea suport, gen marketing. (…) Și știți, piloții produc banii, personalul navigant, cei care zboară produc banii și pentru cei de la sol”, a precizat Tudose.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri