Caută
Close this search box.

Distracția verii continuă pe terasa Mega Mall

Cel mai mare centru comercial din București, Mega Mall, vine în întâmpinarea vizitatorilor săi cu cea mai cool terasă pentru serile călduroase de vară.

Proiecții gratuite ale celor mai apreciate producții cinematografice din ultimii ani, concerte live, evenimente speciale și activități pentru copii, toate în compania unor fresh-uri răcoritoare, reprezintă rețeta perfectă a evadărilor după birou și în weekend, se arată într-un comunicat de presă al mall-ului emis MagnaNews.

În perioada verii, pe terasa Mega Mall de la nivelul 2B au loc proiecții de film oferite de Digi Film. Intrarea este liberă, iar printre filmele difuzate se numără Fast and Furious 7, The Words, Oblivion și The Adjustment Bureau. Proiecțiile au loc în zilele de miercuri, vineri și în weekend, începând cu ora 20:30, iar lista completă a filmelor este disponibilă pe Mega Mall Bucuresti.

Săptămânal au loc concerte live, zilele de joi fiind dedicate evenimentelor muzicale. Primul concert al lunii august va fi susținut pe 17 august de Colors in Stereo, care va da startul distracției pe terasa Mega Mall, începând cu ora 20:30. Cei doi vocaliști ai trupei au participat la Vocea României, unde au avut un parcurs spectaculos, recunoscut atât de juriu, cât și de telespectatori.

Pentru liniștea celor mari, dar mai mult pentru distracția celor mici, pe 19 august, terasa Mega Mall va găzdui Atelierul de dactilo pictură, unde copiii vor învăța, alături de profesori trăsniți, tehnici de realizare a baloanelor de săpun și vor picta cu ajutorul degetelor. Petrecerea continuă si sâmbăta viitoare, pe 26 august, când copiii sunt așteptați la Laboratorul de creat bijuterii. Invitații serii vor fi Sportacus și Ștefania. Cei doi sunt protagoniștii serialului educativ Orășelul Leneș și adevărați ambasadori ai stilului de viață sănătos. Cu jocuri interactive și antrenamente distractive, cunoscutele personaje din serialul Orășelul Leneș îi vor învăța pe cei mici despre importanța mișcării și a alimentației sănătoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri