Caută
Close this search box.

Emoție cu lacrimi. Tatăl care şi-a pierdut copilul de 3 ani în atentatele din Barcelona l-a îmbrăţişat pe imam

VIDEO. Javier Martinez, tatăl lui Xavi, un băieţel de 3 ani, cea mai tânără victimă a atentatului de la Barcelona, l-a îmbrăţişat pe imamul Driss Salym, într-un gest care a emoţionat o lume întreagă.

Javier Martine şi-a pierdut fiul de 3 ani, Xavi, cea mai tânără victimă a atacului terorist de la Barcelona, când o dubă a intrat în pietonii aflaţi pe bulevardul Las Ramblas.

În acea zi, Xavi şi părinţii săi se aflau la Barcelona în timpul unei vizite la rude.

El a fost cea mai mică victimă a atacurilor teroriste din Barcelona şi Cambrils de pe 17 august, care au dus la moartea a 15 oameni.

Unchiul băieţelului, Francisco Lopez Rodriguez, a murit la rândul său în urma impactului.

Posturile de televiziuni au surprins momentul în care Martinez îl îmbrăţişează pe imamul local Driss Salym, în Rubi, Barcelona. În imagini, atât Martinez cât şi Salym sunt emoţionaţi până la lacrimi.

Conform site-ului local El Periodico, Martinez a ţinut un discurs emoţional către serviciile de urgenţă care au acordat primul ajutor victimelor atacului. El a spus: „Vă mulţumesc tuturor. Mă bucur să văd că Rambla e din nou plină de lume. Nu există loc pentru teamă şi ranchiuni.”

Martínez a mai precizat că nu şi-a dorit ca fiul său să fi murit în zadar şi a menţionat: „Trebuie să îmbrăţişez un musulman. Aceşti oameni nu ar trebui să se teamă.”

15 persoane au fost ucise în atacul terorist de pe 17 august, fiind vorba de victime din 34 de ţări, inclusiv un băieţel de origine britanică, Julian Cadman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri