Caută
Close this search box.

Fabulos: FCSB face vid la Plzen, 4-1, și amintește de Steaua care bătea Chelsea

Victorie fantastică a foștilor steliști de la FCSB în meciul de la Plzen, din Cehia, cu o echipă puternică și extrem de motivată, care și-a dorit enorm să se califice, dar a dat peste un FCSB în zi de excepție :

Viktoria Plzen – FCSB 1-4 (1-1), după 2-2 la București. Scor general 6-3 pentru FCSB

Așadar, FCSB s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, după o victorie fantastică la Plzen. Foștii steliști au strivit Plzen-ul cu 4-1, în Cehia, ca pe o echipă de liga a IV-a, după o repriză secundă de antologie și de manual fotbalistic. Astfe, în minutul 27, fundașul Bălașa a deschis scorul cu un un gol de generic, marcat dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri, cu un balon catapultat în vinclul porții cehilor.

Kremncik a egalat, mai apoi, în minutul 64, după o gafă monumentală a lui Momcilovici care a trimis o minge cu călcâiul, spre propia poartă. Dar asta nu a însemnat nimic.

FCSB a renăscut aidoma unui Hercule în războiul împotriva Spartei, după ce fusese rănit: încep golurile. Teixeira a marcat pentru 2-1 în minutul 74, după ce balonul a atins și bara.

Apoi, Florin Tănase a ridicat scorul la 3-1, după un șut foarte inspirat din interiorul careului. În fine, controversatul, dar valorosul Alibec a închis tabela la 4-1 pentru FCSB, după un penaltyobținut, e drept, de Teixeira.

Nu de puine ori am avut senzația, în acest meci, că revedem Steaua de acum 4 ani care învingea fosta campioană a Europei, Chelsea, 1-0 pe Arena Națională tot în Europa League, prin golul lui Raul Rusescu. Să o țină tot așa ! (foto: romaniatv.net)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri