Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a devenit din nou tătic, motiv pentru care acesta a dorit să împărtăşească bucuria cu toţi membrii reţelei de socializare şi a postat luni un anunţ în acest sens, pe pagina sa oficială.

Mark Zuckerberg, în vârstă de 33 de ani, și soția sa Priscilla Chan, de 32 de ani, au postat o scrisoare adresată lui August, cea mai mică dintre cele două fiice ale lor, la fel cum au făcut când a venit pe lume primul lor copil, Maxima, la sfârșitul anului 2015.

„Lumea poate fi un loc dificil. De aceea este important să ne facem timp să ieșim afară și să ne jucăm’”, au scris cei doi pentru August care, în opinia lor, ar trebui să se bucure de copilărie și să facă tot posibilul să petreacă cât mai mult timp în natură, să alerge și să miroasă florile.

„Copilăria este magică. Numai o dată ai ocazia să fii copil, așa că nu îți irosi timpul făcându-ți prea multe griji cu privire la viitor. Pentru asta ne ai pe noi”, afirmă Mark Zuckerberg și soţia sa Priscilla Chan.

Zuckerberg a anunțat pe 18 august că își va lua două luni de concediu paternal după nașterea celei de-a doua fiice, aşa cum a făcut şi după naşterea primei fiice. El a spus că va profita de facilitatea care există la Facebook de a-și împărți concediul în două perioade. „Mai întâi îmi voi lua o lună de concediu pentru a sta cu Priscilla și cu fetele, apoi vom petrece și toată luna decembrie împreună”, a precizat Zuckerberg într-o postare pe Facebook.

În martie 2017, miliardarul american anunţa că va avea un al doilea copil.

Foto: Mark Zuckerberg

139 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here