Caută
Close this search box.

Halep nu-i dă nicio șansă Rybarikovei și urcă în optimi de finală

În turul II al Canadian Open (Rogers Cup), Simona Halep (nr 2 WTA) nu a avut deloc un adverar facil în persoana Magdalenei Rybarikova, din Slovacia (loc 33 WTA), dar nici ni i-a dat acesteia șanse reale de a spera la o surpriză. Simona a câștigat, așadar, cu un ”sec” 2-0 la seturi, 6-3, 6-4, în pofida unei replici adesea foarte elborate și concentrate a adversarei sale. Superbă victorie, mai ales că Rybarikova nu e nici pe departe fitecine, ea ajungând în semifinale la Wimbledon chiar anul acesta !

În primul set s-a mers cap la cap doar până la 3-3, după care Simona s-a desprins în mod inevitabil, 6-3.

Și în setul secund a fost un (doar) aparent echilibru până pe la 4-4, însă după aceasta totul a curs fără cusur în favorea Simonei, care, așa cum știa și cum a declarat înaintea turneului, a avut și publicul de partea ei. Spre exemplu, mingea cu care Simona a făcut break-ul de 5-4 a fost un forehand absolut devastator pe colțul terenului, în vreme ce Rybarikova rămânea pironită, fără speranțe, undeva pe la mijlocul propriului câmp de joc.

În optimile de finală, Simona o va întâlni pe cehoiaca Barbora Strycova (acum loc 25 WTA, dar în februarie 2017 a fost chiar pe 16 WTA), care a ”desființat-o” pur și simplu pe valoroasa franțuzoaică Kristina Mladenovici (nr 13 WTA) cu 6-2, 6-3. Din nou un meci solicitant pentru Simona.

Foto GSP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri