Caută
Close this search box.

Klaus Iohannis: Condamn cu fermitate atacul terorist din Barcelona

Președintele Klaus Iohannis condamnă cu fermitate atacul terorist din Barcelona.

„Condamn cu fermitate atacul terorist din Barcelona. Transmit condoleanțe familiilor victimelor. Solidaritate cu Spania”, a scris Iohannis, pe Twitter.

Cel puțin 13 oameni și-au pierdut viața în urma atentatului de joi, de la Barcelona.

O furgonetă a intrat pe artera Rambla din metropola catalană și a parcurs circa 600 de metri printre pietoni, apoi s-a izbit de un chioșc, iar șoferul a fugit.

Un răspuns

  1. Look who’s talking! hahalera supraponerala este teroristul nr. 1 al Romaniei si are tupeul sa condamne alti teroristi…Este terrorist el insusi pentru ca in Romania ZILNIC SUNT UCISI( nu mor) sute de oameni sub 70 de ani(adica sub media europeana) prin lipsuri inamaginabile intr-o tara cu adevarat evoluata si progresista(chiar daca -mai toate- mai sarace in bogatii naturale decat Romania), zilnic se sinucid-FIIND LIPSITI SI DE RESURSE SI DE SPERANTA- ZECI DE OAMENI SUB CHIAR 40 DE ANI, IAR ALTI CATIVA, MOR ZILNIC IN ACCIDENTE PRIN STRAINATATE, PENTRU CA SUNT OBOSITI SI STRESATI DE faptul ca bivola albinotica de Sibiu si hoardele sale de mafioti, i-au gonit din tara, in alta sclavagie…Iar nenorocitul acesta a fentat statul cu -posibil, in zeci de ani- milioane de euro(evaziune fiscala), si-a tras salariu urias si o tine doar pe vacante si drumetii, de parca ar fi platit ca explorator si nu ca individ ales sa lupte pentru popor,fara discutii -numai legal- si el si ceilalti 20 de banditi din varful conducerii tarii, trecute si la zi, trebuie executati in public, decapitare pe butuc, iar capatzanile lor aruncate la haitele de caini fara stapan…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri