Caută
Close this search box.

Lume, lume se adună când Caragiale răsună!

Primăria Municipiului București, prin Teatrul Ion Creangă, organizează în perioada 28 august- 3 septembrie 2017, cea de-a VI-a ediție a Festivalului „Bucureștii lui Caragiale”, un amplu program care pune sub lumina reflectoarelor imaginea lui I.L. Caragiale, reputat cronicar de caractere și moravuri.

Astfel, cea mai veche grădină a Capitalei – Parcul Cișmigiu devine loc de întâlnire pentru nu mai puțin de 330 de actori, muzicieni, acrobați și artiști plastici care recreează, timp de o săptămână, un fragment din universul Bucureștilor de altădată, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor remis MagnaNews.

Publicul va lua astfel parte la sărbătoarea unui oraș pestriț și imprevizibil, plin de umor și farmec, lumea surprinsă în opera lui I.L.Caragiale fiind reconstituită într-un caleidoscop de activități. Peste 60 de reprezentații, recitaluri și concerte, activități pentru copii, ateliere, expoziții de fotografii și mașini de epocă sunt programate la cele 2 scene amplasate pe peluzele din zona Platanului (între Intrarea Rigas și Piața Walter Mărăcineanu) și în spațiile aflate în imediata vecinătate a acestora, în foișoare cu dichis, pe alei transformate în zone expoziționale și în spațiile de relaxare, unde negustorii aduc bragă, limonadă și alte bunătăți.

Intrarea la toate evenimentele programate în cadrul Festivalului este LIBERĂ.

Mai multe informații despre Festival și programul de activități sunt disponibile pe pagina Facebook.com/BucurestiiluiCaragiale și www.teatrulioncreanga.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri