Emmanuel Macron, președintele Franței, a depus plângere pentru ”hărțuire și tentativă de atingere la adresa vieții private” împotriva unui paparazzi care l-a urmărit insistent la locul în care își petrece vacanța.

În momentul de față, Macron se află în vacanță la Marsilia împreună cu soția sa Brigitte,  informează Agerpres citând surse externe.

„Din când în când, el apare (…), și acest fotograf jurnalist l-a urmărit de mai multe ori cu o motocicletă. Serviciul de pază i-a cerut de mai multe ori să nu mai facă acest lucru. El a continuat, uneori pe riscul său”, a precizat serviciul de comunicare de la Palatul Elysee. „Duminică, el a pătruns pe proprietatea privată, ceea ce a dus la depunerea plângerii” pentru „hărțuire și tentativă de atingere la adresa vieții private”, a detaliat serviciul de presă, confirmând o informație a revistei VSD. Potrivit sursei, plângerea a fost depusă „în numele președintelui”.

Conform VSD, fotograful a fost reținut circa șase ore în arest duminică într-un comisariat de poliție din Marsilia. El a fost eliberat după verificările uzuale, a declarat o sursă din cadrul poliției.

Serviciul de comunicare al Președinției a dezmințit în schimb orice presiune asupra echipelor de televiziune postate în fața casei unde locuiește cuplul Macron. „Aceasta nu este deloc maniera noastră de lucru”, a punctat serviciul de comunicare.

202 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here