Caută
Close this search box.

Momente de-a dreptul magice și emoționante între doi soți

O femeie din America a avut o idee genială de a crea un moment cu adevărat magic și de neuitat pentru soțul ei, când a vrut să îi dea vestea Cea Mare: că va deveni tătic!

Astfel, Chelsie s-a gândit să apeleze la ajutorul unui fotograf profesionist atât pentru a imortaliza cât mai bine momentul și a surprinde în detaliu reacția soțului, cât și pentru a “complota” alături de ea.

Cu ajutorul fotografului, Will, soțul lui Chelsie, a fost înștiințat printr-un mail de felicitare că a câștigat împreună cu soția lui o ședință foto profesionistă.

Ideea, care i-a aparținut femeii în totalitate, a devenit cu atât mai interesantă pentru viitorul tătic în momentul în care acesta a aflat că, în cadrul ședinței foto, fiecare dintre ei va trebui să scrie pe o tăbliță câte trei cuvinte care îl descriu cel mai bine pe celălalt.

Scenariul era ca cei doi soți să stea spate în spate și apoi, să se întoarcă ușor unul în fața celuilalt, cu tăblițele pe care erau notate cele 3 cuvinte.

Cu zâmbetul pe buze, Will s-a întors către soția lui dezvăluind cuvintele prin care el o descria pe Charlie ca fiind: “frumoasă, glumeață, isteață”.

Așteptând să vadă și el pe tăbliță trei calități ale sale, soțul lui Charlie a avut parte de o surpriză cu totul specială când a citit: “Vei deveni tătic”.

Fotograful profesionist a reușit cu desăvârșire să surprindă fiecare expresie a feței lui Will și întregul moment emoționant dintre cei doi soți.

Imaginile de mai jos vorbesc de la sine:

Foto credit: Kara Quinn Photography

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri