Caută
Close this search box.

Monica Niculescu a cedat în semifinalele de dublu la Washington Open

Înfrângeri în serie :  toți tenismenii români rămași în cursă la Washington au fost eliminați azi-noapte din competiție.

Cel mai sus, adică în semifinale, a ajuns, de data aceasta, Monica Niculescu. Ea și Sania Mirza (India) au pierdut cu 1-6, 7-5, 10-8 în fața cuplului Eugenie Bouchard (Canada)/Sloane Stephens (SUA).

Din păcate, în sferturi de finală, nemțoaica Andrea Petkovic a depășit-o, cu 6-7, 6-1, 6-2, pe canadiano-românca de numai 17 ani, Bianca Vanessa Andreescu, revelația de până atunci a turneului.

La dublu masculin, perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer a fost eliminată în sferturi de finală de favoriții nr.2, deja celebrii Lukasz Kubot (Polonia)/Marcelo Melo (Brazilia), cu 7-6 (3), 4-6, 10-7. Kubot și Melo sunt nimeni alții decât câștigătorii probei de dublu la recentul turneu de Grand Slam de la Wimbledon, unde au câștigat o finală de antologie, în 5 seturi, cu 13-11 în decisiv, în fața cuplului O.Marach/M.Pavic

Lumea bună se va muta apoi în Canada, la puternicul turneu de la Toronto, unde  Simona Halep este doar favorita nr. 2, iar toate celelalte 5 românce – Irina Begu, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu, Ana Bogdan, Patricia Țig – nu vor intra direct pe tabloul pricipal, ci vor juca în calificările care au început deja de ieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri