Caută
Close this search box.

Monica Niculescu a pierdut în fața Juliei Goerges, învinsa Irinei Begu la Bucharest Open

Monica Niculescu (59 WTA) a încheiat turneul de la Washington tot în faza sferturilor de finală, ca și Simona Halep, dar fără a avea nici pe departe prestația acesteia. Dimpotrivă, dacă Halep a dominat clar începutul de meci cu Makarova și a fost ”răpusă” doar de căldura ucigătoare și de faptul că a jucat trei zile de la ora locală 14 (adică pe ”vârf” de caniculă), ei bine, Monica, din păcate, a făcut figurație în meciul cu nemțoaica Julia Goerges (40 WTA), care s-a impus lejer, în două seturi, cu 6-3, 6-4.

Iar Goerges este exact aceeași jucătoare care a fost învinsă clar de Irina Camelia Begu (38 WTA), cu doar 12 zile în urmă, în finala BRD Bucharest Open, cu un 6-3, 7-5 sec. E adevărat, Niculescu nu e Begu, dar am așteptat totuși o victorie de la ea, mai ales că Goerges avea deja un anume ”complex” românesc.

Din păcate, Monica a făcut un prim set foarte slab, făcând un singur break, față de trei ale nemțoaicei. Goerges a jucat când și cum a vrut, inclusiv în setul doi, când Niculescu a dat unele semne vagi de revenire, conducând cu 2-0 și 3-1. Fără folos însă. Nici măcar celebrele ei ”slice”-uri nu au impresionat-o pe adversară, pusă bine în temă. Cam atât despre acest meci. (Foto DigiSport)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri