Caută
Close this search box.

MTV Video Music Awards și-a desmenat câștigătorii

Artiștii Kendrick Lamar și Ed Sheeran sunt cei care anul acesta au câștigat cele mai importante premii la MTV Video Music Awards (VMA), informeză Reuters.

Gala VMA s-a desfășurat duminică în Los Angeles iar cântăreața Taylor Swift, care a fost absentă de la ceremonie, și Pink au dominat show-ul.

Kendrick Lamar, care a fost nominalizat la opt categorii, a plecat acasă cu șase trofee, inclusiv cel pentru videoclipul anului și cel mai bun videoclip hip-hop pentru „Humble”, potrivit Reuters citat de Agerpres.

Cântărețul și compozitorul britanic Ed Sheeran a fost votat artistul anului.

Taylor Swift nu a fost prezentă la show deși a câștigat singura categorie la care a fost nominalizată, cea mai bună colaborare, pentru „I Don’t Wanna Live Forever” cu Zayn Malik.

Gazda VMA a fost vechea rivală a lui Swift, Katy Perry, care și-a făcut apariția din tavan îmbrăcată într-un costum spațial și a încheiat show-ul, după trei ore, interpretând single-ul „Swish Swish” cu Nicki Minaj

Pink, câștigătoarea premiului Vanguard Award 2017, a ținut un discurs impresionant despre frumusețe și acceptare, dedicat fetei sale în vârstă de 6 ani, Willow, care s-a aflat în sală. „Draga mea, noi nu ne schimbăm”, a spus cântăreața. „Noi luăm nisipul și carapacea și facem o perlă și ajutăm alți oameni să se schimbe astfel încât să poată vedea alte feluri de frumusețe”, a adăugat ea.

Șase soldați transsexuali, bărbați și femei, au pășit pe covorul roșu al VMA, iar un grup de supraviețuitori ale unor tentative de sinucidere au stat în picioare pe scenă, tăcuți, pe durata interpretării melodiei „1-800 273-8255″, numărul pentru Linia Națională pentru Prevenirea Sinuciderilor.

Videoclipul anului: Kendrick Lamar — ”Humble”
Artistul anului: Ed Sheeran
Cel mai bun artist nou: Khalid
Cea mai bună colaborare: Zayn & Taylor Swift — ”I Don’t Wanna Live Forever (Fifty Shades Darker)”
Cel mai bun videoclip pop: Fifth Harmony ft. Gucci Mane — ”Down”
Cel mai bun hip-hop: Kendrick Lamar — ”Humble”
Cel mai bun videoclip dance: Zedd & Alessia Cara — ”Stay”
Cel mai bun videoclip rock: Twenty One Pilots — ”Heavydirtysoul”
Cea mai bună luptă împotriva sistemului: Logic ft. Damian Lemar Hudson — ”Black SpiderMan”, The Hamilton Mixtape — ”Immigrants (We Get the Job Done)”, Big Sean — ”Light”, Alessia Cara — ”Scars To Your Beautiful”, Taboo ft. Shailene Woodley — ”Stand Up / Stand N Rock #NoDAPL”, John Legend — ”Surefire”
Cea mai bună cinematografie: Kendrick Lamar — ”Humble”
Cea mai bună regie: Kendrick Lamar — ”Humble”
Cea mai bună regie artistică: Kendrick Lamar — ”Humble”
Cele mai bune efecte vizuale: Kendrick Lamar — ”Humble”
Cea mai bună coreografie: Kanye West — ”Fade”
Cea mai bună editare: Young Thug — ”Wyclef Jean”
Piesa verii: Lil Uzi Vert — ”XO Tour Llif3”
Premiul The Michael Jackson Video Vanguard Award: Pink

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri