Caută
Close this search box.

O artistă din Canada a renunțat la meseria de profesor pentru a se juca cu mințile oamenilor

Machiajul îl folosim de obicei pentru a ne aranja zilnic, într-un mod lejer de obicei. Însă unele persoane se folosesc de acesta pentru a-i explora la maxim potențialul. O astfel de persoană este și Mimi Choi în vârstă de 31 de ani din Vancouver, Canada.

Ea este un make-up artist care creează iluzii optice hiperreale intense, iar stilul ei impresionant i-a adus 274.000 de urmăritori pe Instagram, potrivit boredpanda.com.

Înainte de a-și descoperi talentul în arta machiajului, Mimi a lucrat ca profesor într-o grădiniță, timp de trei ani.

„Am simțit că nu îmi exprimam creativitatea și că aceasta era suprimată. Mă bucuram că predam dar nu am fost complet fericită”, a spus ea. „Aveam nevoie de o nouă provocare”, a mai adăugat artista.

După ce a părăsit sala de clasă, a început să experimenteze cu periile ei de machiaj, acasă.

„Întotdeauna am fost arty și am făcut machiaj de mireasă înainte, iar acestra chiar le-a plăcut. Nu aș fi făcut nimic la fel de nebunesc ca munca pe care o fac acum, totuși”, a menționat Mimi.

Înscrierea la un colegiu de frumusețe locală a ajutat-o pe Mimi să-și dezvolte aptitudinile și să le ducă la un nivel mai înalt.

Dar lucrurile au luat cu adevărat avânt atunci când Halloween-ul se apropia.

„Am vrut să fac ceva diferit pentru 31 octombrie, așa că am aruncat o privire pe Instagram și am găsit o fotografie a unei femei care arăta ca și cum chipul ei ar fi crăpat. N-am încercat niciodată niciun fel de machiaj mai ieșit din comun, pe mine, dar atunci am scos eyeliner-ul meu negru și alb și am început. Și restul…este istorie.”

Choi își creează minunata muncă prin înțelegerea profundă a perspectivei, creând trei dimensiuni pe o suprafață plană. Ea manipulează machiajul ca un pictor care își folosește vopsea în creații și felul în care foloseșteumbrele face să pară că pielea ei fie iese la suprfață fie se retrage în interior.

Imaginile de mai jos prezintă câteva dintre modele remarcabile ale make-up artistului Mimi Choi:

Foto: BoredPanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri