Caută
Close this search box.

Probleme mari pentru Liviu Dragnea! Ce-i pregătește Victor Ponta!

Fostul președinte al PSD, Victor Ponta nu stă cu mâinile în sân în vacanța parlamentară ci se pregătește intens pentru lupta politică, atât cu cei din fostul său partid, PSD c ondus acum de Liviu Dragnea, cât și cu cei din opoziție.

Victor Ponta lucrează în aceste zile la lansarea  pe scena politică românească, unui nou partid. Cel mai probabil acesta va fi alături fostul de fostul vice-premier și ministru al agriculturii Daniel Constanti, plecat și el din formațiunea conducsă de Călin Popescu tăriceanu, ALDE.

”Eu voi lansa acest nou proiect politic de centru stanga – si voi incerca sa aplic toate lucrurile bune pe care le-am realizat in anii de guvernare dar , mai ales , sa nu mai repet greselile facute! Am incredere ca va fi un proiect de buna credinta ; de succes o sa vedem”, scrie Victor Ponta, ca răspuns la o întrebare a unui prieten pe pagina personală de Facebook.

Surse politice spun că partidul la care se lucrează intens este Partidul pro românia la cărui lider este Daniel Constantin.” Din septembrie, când începe noua sesiune parlamentară vom avea sigur parlamentar la camera deputaților, întrucât peste 15 colegi parlamentari au decis să se alăture partidului nostru. În următoarele luni vom face grup și la Senat”, ne-a declarat surse din partidul condus de Constantin.

Un răspuns

  1. Vrajeli d’ale lor! E doar o alteratie la rotirea cadrelor si accesul la ciolan…///Uruguay is ranked first in Latin America in democracy, peace, LACK of CORRUPTION,[8] e-government,[9] and is first in South America when it comes to press freedom, size of the middle class and prosperity.[8] On a per-capita basis, Uruguay contributes more troops to United Nations peace-keeping missions than any other country.[8] It ranks second in the region on economic freedom, income EQUALITY,…” 2-Elvetia nu stie ce sa faca cu un surplus de 750 miliarde euro…” 3-Norway:”The country has the fourth-highest per capita income in the world on the World Bank and IMF lists.[16] On the CIA’s GDP (PPP) per capita list (2015 estimate) which includes territories and some regions, Norway ranks as number eleven.[17] It has the world’s largest sovereign wealth fund, with a value of 960 billion USD.[18] Since 2009, Norway has the highest Human Development Index ranking in the world, a position also held previously between 2001 and 2006.[19] It also has the highest inequality-adjusted ranking.[20][21][22] Norway ranks first on the World Happiness Report,[23] the OECD Better Life Index, the Index of Public Integrity,…” 4-Bermuda(„colonie” Engleza) GDP (nominal) 2014[4] estimate • Per capita $89,795[4][4] (4th) ______–––______Doua republici, o Monarhie si o „colonie”, luate in aceasta comparatie, practic uluitoare aceasta comparatie, avand in vedere realele posibilitati ale Romaniei, insa DISTRUSA systematic si „in forma continua” de „clasa conducatoare”, cea mai corupta posibila, macar din Europa, si cea mai intinsa ca numar si numar de „Institutii”, care -realmente- sug sangele poporului…Cat a mai ramas (in tara), pentru ca exodul ca pe timp de razboi, continua…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri