Caută
Close this search box.

S-a stabilit distribuţia actorilor care vor juca în filmul biografic despre trupa Queen, „Bohemian Rhapsody”

Trupa Queen a anunţat ce actori vor juca alături de Rami Malek, care îl interpretează pe Freddie Mercury, în filmul biografic Bohemian Rhapsody.

A fost anunţată distribuţia actorilor care vor juca în filmul biografic despre trupa Queen „Bohemian Rhapsody”: Printre aceştia, nume din filmele „X-Men” sau „Jurassic Park”

Actorul Ben Hardy, care l-a jucat pe Angel în filmul „X:Men: Apocalypse”, din 2016, va interpreta în Bohemian Rhapsody rolul toboşarului Roger Taylor, în timp ce britanicul Gwilym Lee va fi Brian May.

„Sunt încântat să spun că îl voi juca pe @DrBrianMay în Bohemian Rhapsody – noul film despre Queen! În regulă…mă duc la repetiţii”, a scris Lee luni.

Basistul John Deacon va fi jucat de Joe Mazzello, care l-a intepretat pe Tim în filmul de mare succes în box office  Jurassic Park, din 1993, iar de atunci a jucat în filme precum The Social Network, Justified and Undrafted. Cei trei actori se vor alătura vedetei serialului Mr. Robot, Rami Malek.

Pe site-ul oficial al trupei Queen scrie că nivelul de acurateţe al filmului va fi „uimitor”, specialistul în istoria trupei Queen, Greg Brooks alăturându-se echipei de producţie. Tot pe acelaşi site apar informaţii asupra procesului de casting deschis pentru fanii care doresc să joace anumite scene din Bohemian Rhapsody.

„Am fost copleşiţi de fani de pe glob care doreau să reuşească să facă parte din film, aşa că vă mulţumim pentru entuziasmul vostru”, se mai arată pe site. „Ne-a adus zâmbetul pe buze… sau poate asta s-a petrecut pentru că erau mulţi oameni cu tunsori în stilul anilor 70-80 care doreau să fie în filme? Oricum ar fi, din nou, fanii Queen sunt pe primul loc. Vă salutăm.”

Filmările la Bohemian Rhapsody „vor începe foarte, foarte curând”, potrivit site-ului oficial al trupei rock.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri