Caută
Close this search box.

Și Viitorul lui Hagi este norocos: va întâlni pe FC Salzburg din Austria

Campioana României, Viitorul Constanța, a avut și ea mult noroc, asemeni celor de la FCSB, la tragerea la sorți pentru play-off-ul ce va stabili echipele calificate în grupele Europa League. Adversarul dobogenilor este o echipă modestă, FC Red Bull Salzburg din Austria.

Practic, campioana noastră a evitat echipe cu mult mai cunoscute și puternice, cum ar fi de pildă Athletic Bilbao (cea care a umilit-o joi seara pe Dinamo) sau Everton, una dintre forțele recunoscute ale ”Premier League” din Anglia.

Meciul-tur se va disputa pe stadionul Academiei ”Hagi” din Ovidiu, pe 17 august, urmând ca returul să se dispute o saptamana mai tarziu,  în Alpii Austriei, pe Red Bull Arena din Salzburg, cu o capacitate de 31.000 de locuri.

FC Red Bull Salzburg, care în trecut s-a numit Austria Salzburg (înainte de a fi preluată de compania ”Red Bull”), are rezultate extrem de modeste pe plan european, ajungând o singură dată în finala fostei Cupe UEFA, în urmă cu 23 ani (1994). Un semnal de alarmă ar putea fi, totuși, tras, de vreme ce băieții lui Red Bull au cucerit ultimele 4 titluri în Austria Bundesliga, așadar au dominat total campionatul din Țara Alpilor, e drept, unul din cele slab cotate în Europa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri