Caută
Close this search box.

Revanșa, Simona ! Din nou în ”sferturi” și din nou Konta

Simona Halep, favorita numarul 2 la Cincinnati Masters, din cadrul circuitului nord-american pe ciment, a învins-o, în optimile de finală, pe favorita numarul 15, letona Anastasija Sevastova (Letonia)

Numărul 2 WTA s-a impus în două seturi, ceva mai greu însă decât arată scorul final:

Simona Halep – Anastasija Sevastova 6-4, 6-3, după o oră și 20 de minute de joc, în care Sevastova a avut multe momente bune, cu break-uri și mingi de break salvate, nefiind deloc un adversar comod pentru Simona. Valoarea și clasa și-au spus în cele din urmă cuvântul, victoria fiind una indiscutabilă. (Foto GSP)

În sferturile de finală, constănțeanca o va  întâlni pe britanica Johanna Konta (7 WTA) , care a învins-o cu 6-3, 6-4 pe Dominika Cibulkova, din Slovacia (11 WTA). Jucând din nou împotriva Johannei Konta, Simona și-ar putea lua revanșa pentru înfrângerea pe muchie de cuțit din celebrul sfert de finală de la Wimbledon, cea mai vizonată  partidă feminină din istoria bătrânului turneu londonez. A fost atunci Konta – Halep 6-7, 7-6, 6-4, dar la ultimul punct al meciului, când Simona trebuia să lovească, din tribunele londoneze (lipsite de orice urmă de fair-play) s-a auzit un răcnet înfiorător, care a făcut-o pe româncă să trimită mingea în fileu și să renunțe la luptă. Toată lumea așteaptă acum, pe bună dreptate, reacția și … revanșa Simonei.

Un răspuns

  1. „Cafeneaua Simonei Halep este cam fara clienti. „… blestem de locatie…”____–____ Nu cumva este biblica poveste cu „Niciun profet nu este bine primit in cetatea lui”, adica invidia?Simona este foarte aproape sa castige-si sa se revanseze- in duelul cu Konta.Urmaresc partida, Simona este buna si foarte agresiva, sanse uriase sa castige.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri