Caută
Close this search box.

Super Real câștigă din nou Supercupa Europei: 2-1 cu Manchester United

Cea mai titrată echipă a Lumii, Real Madrid, a cucerit pentru a doua oară consecutiv (fiind singura formație din istorie cu o astfel de performanță) Supercupa Europei, după ce a învins meritat formația Manchester United cu 2-1 (1-0), într-un meci disputat pe Stadionul Philip al II-lea din Skopje, capitala Macedoniei. Iată și palmaresul Super Realului :

4 Supercupe ale Europei, ultimele două, 2016 și 2017, consecutiv

12 trofee ale Ligii Campionilor (record absolut)

2 Cupe UEFA

3 Cupe Intercontinentale (record absolut)

33 de titluri de campioană a Spaniei (inclusiv 2017) – record absolut

 

Primul gol al  Realului a venit normal, in minutul 23, cand Casemiro a înscris din centrarea lui Carvajal.

Madrilenii au dominat în continuare și au înscris din nou în minutul 52, prin Isco, după o fază construită perfect cu galezul Gareth Bale.

A fost rândul lui Manchester să rateze prin Lukaku, după care a urmat a doua bară a Realului, prin același inepuizabil Gareth Bale. Imediat după această bară, minutul 61 a adus o fază crucială, la care trebuia să fie (cel puțin) penalty pentru Real. Benzema a fost faultat clar la 6 m de poarta englezilor, tocmai când se pregătea să șuteze. Francezul nu a protestat, deși s-a văzut perfect și pe reluare acel fault, era 2-0 pentru Real, jocul a curs invers, spre poarta madrilenă, unde Lukaku și-a văzut în sfârșit eforturile răsplătite : în min. 62 el nu a mai ratat din fața portii și a fost 2-1 ÎN LOC DE 3-0 pentru Real.

În continuare, Manchester a mai forțat în atac, Mourinho s-a agitat pe margine, Rashford a mai irosit o ocazie pe final de meci, dar câștigătoarea a rămas – repetăm, absolut meritat – Real Madrid, a doua oară consecutiv, performanță unică în istoria competiției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri