Slujitorul Domnului din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava a fost protagonistul unui accident grav, dar și rușinos în același timp.

Un preot beat la volan a accidentat un copil și a încercat să se facă nevăzut. Un echipaj de la Biroul Rutier Suceava a ajuns imediat la faţa locului, la fel şi o ambulanţă care l-a preluat pe copil.

Vineri, în plină zi, preotul Ciprian Hirghiligiu, de la Parohia Sf. Constantin şi Elena, de lângă Şcoala Gimnazială „Miron Costin”, aflat la volanul unui autoturism Ford Focus cu numere roşii, a acroşat cu maşina un copil care se deplasa pe bicicletă. Preotul a coborât iniţial din maşină, a vorbit cu băiatul, după care s-a urcat la volan şi a plecat. Ghinionul său a fost că un martor ocular l-a văzut şi a sunat la 112, alertând poliţia, care l-a oprit în traffic pe slujitorul Domnului și l-a pus să sufle în etilotest.

Pe numele său a fost deschis dosar penal pentru infracţiunile de conducere sub influenţa alcoolului, părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă.

 

57 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 6 =