Caută
Close this search box.

Vești bune pentru Liviu Dragnea! A fost eliberat din arest!

Ilie Dragne, administratorul fermei de porci Salcia, deţinută de fiul liderului PSD, a fost pus sub control judiciar, a declarat avocatul acestuia, Maria Vasii, care îl reprezintă şi pe Liviu Dragnea.

„Ilie Dragne nu va fi arestat pentru că, de ieri, procurorul a semnat ordonanţa pentru control judiciar care începe astăzi. Nu ştiu de ce a fost reţinut, poate pentru presiuni. E foarte ciudat”, a declarat, pentru Mediafax, Maria Vasii, avocatul lui Dragne.

Procurorii Parchetului General au reţinut nouă persoane în dosarul de evaziune fiscală în care joi au fost efectuate percheziţii în mai multe locuri, inclusiv la ferma de porci care îi aparţine lui Valentin Ştefan Dragnea, fiul preşedintelui PSD, Liviu Dragnea. 

Printre cei reţinuţi se află şi Ilie Dragne, administratorul fermei de porci din comuna Salcia, judeţul Teleorman, care a fost audiat joi, timp de mai multe ore, la Secţia 1 Poliţie Bucureşti. 

2 răspunsuri

  1. O tineti langa cu ferma fiului lui Dragnea,cand avocata a spus ca detine documente care atesta ca, ferma a fost vanduta lui Ilie Dragne!

  2. „Ilie Dragne nu va fi arestat pentru că, de ieri, procurorul a semnat ordonanţa pentru control judiciar care începe astăzi. Nu ştiu de ce a fost reţinut, poate pentru presiuni. E foarte ciudat”,…”____––-____Facand abstractie de numele celor implicati, problema pare a fi reala si am mai discutat acest aspect, anume arestarile aiurea, care sunt mai degraba o forma de exercitare discretionara a puterii, adica umflatul muschilor…Inca odata, arestarile preventive(chiar pentru 24 ore) trebuie mentinute doar pentru cateva grupe, anume pentru cazuri de violenta evidenta, cazuri de periculozitate iminenta si/sau cazuri de suspiciune solida ,ca subiectul se poate face nevazut.In rest-cum pare a fi si acest caz- trebuie impuse masuri restrictive,de genul arest la domiciliu(***), interdictii de contact a unor persoane, etc., etc., simultan cu emiterea unei somatii de prezentare la audieri, proces, etc.( a subiectului) care -de acum- daca incalca regulile impuse, poate fi arestat. In acest caz -pare- a fi un abuz al procuraturii, societatea civila trebuie sa lupte impotriva acestor abuzuri, care -in timp- creaza dictatuta generala.Normal trebuie sa fie ca atunci cand o persoana este arestata(cu exceptiile enumerate) , procurorii trebuie sa aiba cartile facute la modul super, pentru a fi siguri ca obtin condamnarea, altfel aresturile preventive(chiar si de 24 ore) sunt traume gratuite impotriva unor cetateni nedovediti a fi comis nicio infractiune, cea ce este un lucru teribil, iar cei care il produc, trebuie tinuti responsabili, in cel mai inalt grad(*** insa si acest arest trebuie limitat, subiectul trebuie sa aiba voie la un traseu prestabilit, ex., rezidenta-loc de munca,)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri