Caută
Close this search box.

Awake, un nou festival de filme, teatru și de muzică pe domeniul Teleki din Gornești, lângă Târgu Mureș

Concerte, producții cinematografice și spectacole de teatru vor putea fi urmărite, în perioada 1-3 septembrie, pe domeniul Teleki din Gornești, lângă Târgu Mureș, la prima ediție a Awake Festival.

În prima zi de festival, spectatorii sunt așteptați începând cu ora 15,00 până la ora 6,00 iar sâmbătă și duminică evenimentele vor începe de la ora 11,00 și se vor încheia la ora 6,00, potrivit site-ului awakefestival.ro.

Pe cele două scene principale ale festivalului — The CUBE Main Stage provoked by Grolsch și The RIVER Stage powered by Pepsi — vor putea fi ascultați, în prima zi, Knife Party, Aeroplane, Mary PopKids, T-Boys, Mary Popkids, Golan, The Kriptonite Sparks, Disco Sigaretta, Norunegru, Reality Engine, Manuel Riva, Ma:tei.

Publicul va putea vedea pe toată perioada festivalului și o selecție specială de producții cinematografice puse la dispoziție de Festivalul Internațional de Film Transilvania. Filmele vor putea fi urmărite la Cinematograful de Sub Pod, în timp ce pe aleile din festival se vor juca mai multe fragmente din piese clasice de teatru, în parteneriat cu Universitatea de Arte din Târgu Mureș.

Cinefilii vor putea urmări vineri „Vara s-a sfârșit”, regia Radu Potcoava, și „Dumnezeu să ne ierte”/ „Que Dios nos perdone”, regia Rodrigo Sorogoyen.

Sâmbătă vor rula, de la ora 20,30, scurtmetraje românești din selecția TIFF iar de la ora 22,30, „Povestea iubirii”/ „The History of Love”, regia Radu Mihăileanu și duminică, lungmetrajele „(M)ucenicul”, regia Kirill Serebrennikov, și „Câini”, regia Bogdan Mirică.

Spectatorii care vor fi prezenți la Awake Festival vor avea parte de numeroase ale activități. Printre acestea se numără „The Playground” — un spațiu de joacă pentru copii amenajat cu tiroliană, plasă de escaladă, pod indian, panou de cățărat, „Forest Lounge” — zonă de relaxare cu o mulțime de cărți care vor putea fi răsfoite sau împrumutate, „Serenity Meadow” — spațiu dedicat relaxării fizice și spirituale, „Bazaar” — de unde vor putea fi cumpărate diverse suveniruri, „Feed your mind platform” — zonă de interacțiune și dezbateri, sau „Treehouse stage” — o scenă amplasată într-unul dintre cei mai vechi platani ai domeniului Teleki.

În cadrul festivalului vor exista două mari zone de baruri și restaurante, unde publicul se va putea delecta cu mâncăruri dintre cele mai diverse, de la feluri tradiționale, la preparate gourmet sau gustări de tip street food.

Potrivit site-ului festivalului, accesul va fi permis pe baza biletului/abonamentului valid, unei singure persoane, o singura dată.

La intrarea în festival, biletele vor fi preschimbate cu brățări, în funcție de tipul biletului prezentat (abonament sau bilet de o zi). În caz de pierdere a brățării, înstrăinare sau deteriorare a acesteia, accesul în festival poate fi refuzat. În cazul abonamentelor, brățara primită la intrare trebuie păstrată pe toată durata festivalului, în baza ei realizându-se accesul și în zilele următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri