Caută
Close this search box.

S-au pus în vânzare biletele pentru tradiționalul concert de Crăciun al lui Ștefan Bănică

Ștefan Bănică, singurul artist român care se impune de 16 ani încoace cu una dintre cele mai mari și complexe producții muzicale din România, devenită tradiție – Concertele Extraordinare de Crăciun, va concerta anul acesta pe 15 și 16 decembrie, începând cu ora 19:00, la Sala Palatului.

„Concertul de Crăciun are în spate o echipă de peste 150 de oameni, o muncă susținută ce începe cu cel puțin șase luni înaintea evenimentelor din decembrie. O producție grandioasă care a devenit un adevărat reper în showbiz-ul românesc și care a deschis drumuri și pentru alți artiști români”, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor remis MagnaNews.

Performanța lui Ștefan Bănică este cu atât mai mare cu cât, după cincisprezece ani neîntrerupți de concerte de Crăciun, susține în continuare cel mai mare număr de concerte la Sala Palatului, în fiecare an, și vinde cele mai multe bilete la show-urile sale de Crăciun, spectacolele desfășurându-se, an de an, cu casa închisă.

“Mă bucur să ne revedem pentru pentru al șaisprezecelea an consecutiv la Concertele Extraordinare de Crăciun de la Sala Palatului. Tradiția continuă! Anul acesta, pe lângă piesele consacrate, pe care publicul le așteaptă de fiecare dată, vom include în playlist-ul concertelor de Crăciun și cântece noi, de pe noul meu album – “Picat din lună” – ce va fi lansat în luna octombrie. Pe 15 & 16 decembrie vă aștept la Sala Palatului cu o producție amplă, cu o orchestră inedită, scenografie spectaculoasă, dans, invitați-surpriză pe masură și, mai ales, cu emoție și energie. Le mulțumesc tuturor celor care au făcut posibilă această tradiție, ce împlinește 16 ani, însumând 63 de concerte sold-out și peste 315.000 spectatori la Sala Palatului. Mulțumesc publicului fidel, unii dintre spectatori fiind prezenți în fiecare an la aceste concerte, în marea noastră familie de Crăciun.” – declară Ștefan Banică.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, Librariile Adevarul, Mihai Eminescu, Humanitas, Carturesti, la Statia de Metrou Unirii 1, in Magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Diverta, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si online, pe: vandbilete.ro, bilete.salapalatului.ro, bilete.ro, blt.ro, eventim.ro. Info la: 0722408143, 0745171770, 0761478756.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri