Caută
Close this search box.

Actrița Meghan Markle recunoaște relația cu Prințul Harry: „Suntem îndrăgostiți”

Actrița americană Meghan Markle a vorbit pentru prima dată în public despre relația sa cu prințul Harry în cadrul unui interviu publicat marți în revista Vanity Fair, informează AFP.

Una dintre vedetele serialului american „Suits”, Markle a declarat prestigioasei reviste că povestea de dragoste dintre ea și prinț începuse cu mai multe luni înainte de a ieși la iveală anul trecut.

„Suntem un cuplu. Suntem îndrăgostiți. (…) Suntem fericiți. Personal, ador o poveste de dragoste frumoasă”, a precizat Meghan pentru Vanity Fair.

Actrița californiană de 36 de ani a povestit că l-a întâlnit pe Harry în iulie 2016, la Londra, prin intermediul unor prieteni comuni.

„Am început să ne vedem extrem de discret timp de circa șase luni înainte să afle presa și am lucrat în toată acea perioadă, astfel încât singurul lucru care s-a schimbat a fost percepția oamenilor”, a declarat ea.

Harry, care va împlini în câteva zile vârsta de 33 de ani, a recunoscut public relația cu Meghan în luna noiembrie, la doar patru luni după ce s-au întâlnit.

„Nimic nu s-a schimbat în privința mea. Sunt încă aceeași persoană”, a adăugat actrița, originară din Los Angeles, subliniind că nu s-a lăsat niciodată definită de relațiile sale.

Ea a recunoscut însă că povestea de dragoste cu una dintre personalitățile cele mai urmărite de pe planetă nu este fără dificultăți și că „în unele zile poate fi mai dificil decât în altele”. „Am însă întotdeauna acest sistem de sprijin în jurul meu și, bineînțeles, sprijinul iubitului meu”, a precizat ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri