Caută
Close this search box.

La Hollywood se anunță nunta anului: Alicia Vikander și Michael Fassbender

Actriţa suedeză şi actorul născut în Germania cu origini irlandeze s-au cunoscut pe platourile de filmare ale dramei romantice The Light Between Oceans.

Alicia Vikander și Michael Fassbender se vor căsători, luna viitoare, la Ibiza. Actrița de 28 de ani și starul de 40 de ani din The Light Between Oceans se vor căsători în cadrul unei „ceremonii secrete”, în octombrie, anunță cinemagia.ro.

După Blake Lively și Ryan Reynolds, Mila Kunis și Ashton Kutcher, după Eva Mendes și Ryan Gosling, nu e neobișnuit la Hollywood ca actorii să își transfere relația de pe platourile de filmare într-una în afara scenei. Și, se pare, Alicia Vikander și Michael Fassbender sunt cei mai noi dintre actorii de lista A care fac o pereche pentru a aduce în realitate o iubire de pe marele ecran, pe măsură ce se pregătesc să facă pasul luna viitoare în cadrul unei ceremonii secrete la Ibiza.

The Sun relatează că detaliile despre nuntă sunt bine ținute sub cheie, judecând după secretul în care este ținută relația. Încă de când cei doi s-au întâlnit, pe platourile de la The Light Between Oceans, au fost discreți cu povestea lor de dragoste: „Am spus clar, anumite lucruri le ținem doar pentru noi”. Actorul a continuat: „Nu am de gând să discut cu necunoscuții despre viața mea personală. De ce aș vrea s-o fac? Nu vreau”.

Alicia tocmai a terminat filmările la Tomb Raider, în care joacă rolul Larei Croft. Filmul va ajunge pe ecrane în primăvara lui 2018. Din 15 septembrie o putem vedea pe marile noastre ecrane în Tulip Fever.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri