Caută
Close this search box.

Bistrița. Explozie urmată de incendiu; un bărbat a murit și soția lui a fost rănită

Un bistriţean şi-a pierdut viaţa azi-noapte, iar soția lui a fost rănită în urma unei deflagrații. Cel mai probabil, bărbatul ar fi manevrat necorespunzător o butelie. Explozia a fost urmată de incendiu. Intervenţia pompierilor a fost îngreunată din cauza accesului la faţa locului.

Drama s-a petrecut în satul Cireșoaia, nu departe de Beclean. Sătenii au dat o mână de ajutor, astfel că focul nu s-a extins la imobilele din jur. Potrivit localnicilor, vecinul lor în vârstă de 50 de ani a încercat să schimbe o butelie pentru că ar fi simțit miros de gaz.

Când a intrat în bucătărie a avut loc deflagrația, urmată de incendiu. Soția a sărit să îl salveze, dar a ajuns la spital cu arsuri pe mâini.

Intervenția pompierilor a fost dificilă întrucât gospodăria se afla pe o stradă îngustă. Mai mult, în bucătărie pompierii au mai descoperit două butelii care ar fi putut exploda în orice moment.

Cei doi soți locuiau cu fiica și ginerele lor, care nu erau acasă în momentul tragediei. Autoritățile au pornit o anchetă pentru a stabili ce s-a înâmplat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri