Caută
Close this search box.

Adele, schimbare majoră în carieră: primul său rol într-un film la Hollywood

Cântăreața britanică Adele ar fi în negocieri pentru prima sa participare cinematografică la o nouă versiune a musicalului „Oliver!”, informează online ziarul spaniol La Vanguardia.

Musicalul este o adaptare a romanului lui Charles Dickens, „Oliver Twist”. Rolul care i s-ar fi oferit artistei este cel al lui Nancy, un personaj cheie al povestirii.

Potrivit ziarului britanic The Sun, Adele s-ar gândi serios să accepte propunerea, datorită fiului său Angelo, care ar aprecia mult să o vadă pe mama sa într-un film la Hollywood, relatează Agerpres.

Filmul va fi produs de Cameron Mackintosh – asociat cu un mare număr succese comerciale, mai ales în materie de musicaluri – și de Working Title Film, una din companiile producătoare de top din acest domeniu cinematografic.

Adele tocmai și-a încheiat turneul, asigurând că nu-i place să fie departe de casă.

„Am făcut acest turneu pentru voi și sper că a avut asupra voastră același impact pe care l-a avut asupra vieții mele. Mi-am dorit ca ultimele concerte să fie la Londra. Nu știu când voi pleca din nou în turneu și am vrut să concertez în ultimul rând acasă. Mulțumesc că ați venit, pentru întreaga voastră dragoste. Îmi voi aminti pentru restul vieții de acest moment. Vă iubesc”, le-a spus artista fanilor ei.

Aceste cuvinte trădează un gest de despărțire, de aceea multe medii britanice au sugerat că este momentul perfect ca solista să se dedice filmului.

Și ce poate fi mai nimerit decât participarea sa la un remake al filmului „Oliver!”. Suntem siguri că o vom vedea curând pe Adele trecând oceanul pentru a juca la Hollywood, încheie La Vanguardia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri