Caută
Close this search box.

Gol brazilian al Viitorului, pentru o victorie antologică cu FCSB, 1-0 la Ovidiu

 

În sfârșit, în etapa a 9-a, Viitorul lui Gică Hagi a arătat ca o adevărată campioană, a jucat ca în zilele cele mai bune și a administrat prima înfrângere din acest sezon elevilor lui Nicolae Dică, foștii steliști de la FCSB, exact înaintea meciurilor pe care aceștia le au de disputat în Europa League. A fost o victorie antologică, date fiind contextele total diferite încare se află cele două formații, victorie care i-a surprins până și pe cei mai optimiști spectatori de  pe modernul stadion din orașul constănțean Ovidiu:

Viitorul – FCSB 1-0 (1-0), prin golul de generic al brazilianului Eric de Oliveira Pereira (31 de ani, în foto, dreapta, la sosirea la Viitorul). (foto Curier Local)

În minutul 31, fostul echipier al celor de la Gaz Metan Mediaș, Pandurii Tg.Jiu, Al-Ahli, Karpati Lvov etc, și-a amintit că a marcat mai bine de 50 de goluri în Liga I pentru Gaz Metan și Pandurii, reușind un șut fantastic de la 25 de metri, care l-a paralizat pur și simplu pe tânărul portar, debutant la FCSB, Andrei Vlad, dar și pe toți ceilalți din teren. Evident, pe unii (cei de la Viitorul) de bucurie, iar pe ceilalți, de uimire și stupefacție.

În rest, nu am văzut prea multe, primul șut pe spațiul porții Viitorului venind  abia în min.69 din partea celor de la FCSB, echipă care a tranferat în vara aceasta cam tot ce a fost mai bun la Viitorul, ca de pildă pe Dragoș Nedelcu, Romario Benzar sau Florinel Coman, primii doi neintrând în primul 11 al lui Dică, în mod total surprinzător. În rest, vedetele Budescu, Alibec și Florin Tănase (FCSB) au fost mult prea nervoși sau grăbiți, în orice caz nu au contat pe teren, așa cum nu au contat nici Golofca sau Teixeira, introduși după pauză, în disperare de cauză, în echipa lui Gigi Becali.

Astfel, FCSB rămâne pe locul 4, cu 18 puncte, iar Viitorul, cu trei puncte mari, de moral, urcă pe 8, cu 11 puncte.

Iată și celelalte rezultate de până acum ale etapei cu numărul 9 din Liga I:

Juventus Bucuresti – CSM Politehnica Iași 2-2 (Dzalamidze ‘3, Mazarache ’32 / Platini ’20, Cristea ’27), iar echipa nou-promovată din Colentina rămâne fără victorie în acest campionat.

In primul meci al etapei, Astra, formație antrenată de Edi Iordănescu, a invins neașteptat în deplasare pe fostul lider, FC Botosani cu 3-1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri