Caută
Close this search box.

Enrique Iglesias, “pe urmele” uraganului Irma.VIDEO

Cântăreţul spaniol Enrique Iglesias a revenit weekend-ul acesta în Miami, Florida, acolo unde locuieşte, fiind îngrijorat şi afectat emoţional de uraganul Irma.

Starul latino a postat pe profilul său de Instagram câteva filmuleţe în care îşi manifestă tristeţea şi îngrijorarea în legătură cu uraganul ce a făcut ravagii în ultimele zile.

Enrique îşi roagă fanii şi pe toţi cei care doresc să ajute, să doneze pentru victimele uraganului Irma şi Harvey, şi a pus la dispoziţia acestora, un link de acces către paginile organizaţiei Salvaţi Copiii, unde se pot face donaţiile respective.

„Mulțumesc tuturor celor care trimit rugăciuni pentru cei expuși riscului. Să-i avem, de asemenea, în gândurile și rugăciunile noastre şi pe cei din Caraibe, deja afectați, precum și pe toți cei din Texas care se îşi revin din urma uraganului Harvey! Save The Children a creat fonduri de ajutor pentru supraviețuitorii celor două uragane. Vă rugăm să luați în considerare donarea”, a precizat Enrique pe site-ul său.

Din anul 2015, Enrique s-a alăturat organizaţiei mondiale Salvaţi Copiii (Save Children), fiind foarte activ în campaniile de strângere de fonduri pentru a-i ajuta pe copiii aflați în situație de criză umanitară.

Donațiile pentru supreviețuitorii uraganului Harvey se pot face la adresa: – http://ow.ly/hZNk30eGnjm

Donațiile pentru supreviețuitorii uraganului Irma se pot face la adresa: – http://ow.ly/vFfX30eZEdq

Într-unul din video-urile de mai jos, postate de Enrique Iglesias pe contul lui de Instagram, celebrul cântăreţ prezintă, îngrijorat de cele întâmplate, străzile din Miami, pline cu apă. În cel de-al doliea video, publicat în urmă cu 12 ore, artistul arată ce a lăsat în urmă, pe străzile din acest oraş, uraganul Irma.

Fanii renumitului cântăreţ i-au transmis mii de mesaje, pe Instagram, prin care îl roagă pe acesta să aibă grijă, să conducă prudent şi să se asigure mereu că este în siguranţă.

 

Video 1 Enrique Iglesias

Video 2 Enrique Iglesias

Foto: Enrique Iglesias Instagram

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri