Caută
Close this search box.

Victor Ponta atac la fostul său șef de partid Liviu Dragnea

Fostul lider a PSD Victor Ponta a participat luni la deschiderea anului școlar la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu-Jiu, județ în care acesta a fost ales deputat.

Ponta a remarcat faptul că în acest an nu mai are alături foarte mulți social-democrați așa cum era în alți ani, acesta spunând că lipsa fosștilor săi colegi se datorează faptului că acestora le este frică de actualul șef al PSD Liviu Dragnea.

„A fost foarte drăguț astăzi la deschiderea anul școlar, în anii anteriori știți bine că n-aveați loc dumneavoastră presa de câți oameni erau pe lângă mine de la PSD și acum au cam dispărut toți așa, nu știu pe unde sunt, mai sunt în oraș, mai există. Eu nu mă supăr pe asta, pentru că în continuare la Gorj îi am prieteni pe toți cei de la PSD și înțeleg că le e frică de Dragnea să se afișeze cu mine. Asta spune destul de mult despre cum a ajuns PSD-ul, că dacă ți-e frică să te afișezi cu cineva să nu te vadă șeful cel mare înseamnă că lucrurile merg prost. Dar chiar vreau tot binele Gorjului și al PSD-ului în Gorj. Uite acum e o ocazie, poate o să aibă Gorjul din nou un ministru, pe domnul Weber, să fie ministrul Apărării, îl propun, îl susțin, e din Gorj, îi e credincios domnului Dragnea, deci are toate calitățile necesare ca să fie ministru”, a spus Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri