Caută
Close this search box.

Încep înscrierile pentru atelierul de educație vizuală, „GoBucharest”

Tinerii pasionați de arte vizuale, cinema sau fotografie, se pot înscrie, în perioada 12 septembrie-2 octombrie, la Atelierul de educație vizuală, „GoBucharest”, aflat la cea de-a doua ediție.

„GoBucharest”, organizat de 111 Film & Entertainment, se va desfășura în perioada 9- 31 octombrie, cu sprijinul Inspectoratului Școlar al Municipiului București, iar participanții la acest atelier vor fi selecționați în baza unui concurs de fotografie, desfășurat între 12 septembrie și 2 octombrie 2017, potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor.

Începând cu data de 12 septembrie, adolescenții cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani sunt invitați să transmită 10 fotografii cu Bucureștiul văzut prin ochii lor. Fotografiile trebuie trimise pe adresa concurs@gobucharest.eu, alături de numele complet, vârsta și datele de contact ale solicitantului, până la data de 2 octombrie. Regulamentul și informațiile complete privind concursul de fotografie și atelierul de educație vizuală pot fi accesate pe pagina http://www.gobucharest.eu.

În urma Concursului de fotografie, vor fi selecționați 20 de adolescenți din București, care vor participa la un training intensiv din care vor rezulta 20 de filme de scurt-metraj documentar, având ca temă descoperirea și interpretarea Bucureștiului dintr-o perspectivă artistică, personală. Tinerii vor trece prin toate etapele realizării unei producții cinematografice, beneficiind de expertiza unor profesioniști din lumea culturală precum directorii de imagine Tudor Lucaciu și Mișu Ionescu, monteurul Roxana Szel sau regizorii Iulia Rugină și Vlad Petri. Totodată, participanții vor avea la dispoziție camere GoPro, filmând și montând propria creație vizuală sub îndrumarea trainerilor.

GoBucharest este un proiect cultural finanțat în cadrul Programului Cultural București – Oraș-Participativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri