Caută
Close this search box.

Actrița Rebel Wilson câștigă un proces de 4,6 milioane de dolari australieni

Actrița australiană Rebel Wilson, cunoscută în special pentru rolurile sale din filmele „Pitch Perfect”, a câștigat miercuri în instanță daune de 4,6 milioane de dolari australieni (3,7 milioane de dolari) după ce tribunalul competent a decis că o revistă internațională a defăimat-o într-o serie de articole și i-a provocat astfel pierderea unor roluri la Hollywood, informează Reuters.

Curtea supremă din Victoria a dispus ca Bauer Media să-i plătească lui Rebel Wilson, actrita de comedie, născută la Sydney, 650.000 de dolari australieni cu titlul de daune generale, inclusiv daune grave, plus 3.917. 472 dolari australieni reprezentând daune speciale. Aceasta este cea mai mare despăgubire decisă vreodată într-un caz de defăimare în Australia, informeaza Agerpres citând surse internaționale.

„Pagubele suferite de dna Wilson merită daune substanțiale pentru a-i face dreptate și a denunța minciuna”, a declarat judecătorul John Dixon când a dat citire verdictului.

El a precizat că daunele grave sunt justificate de faptul că Bauer Media a decis să publice o serie de articole care pretindeau că Wilson a mințit în privința vârstei ei, a numelui ei real și a unor evenimente din copilărie, chiar și după ce a aflat că aceste alegații erau neadevărate.

„Alegațiile se bazau pe informații din partea unei surse care a solicitat plată și menținerea anonimatului”, a mai precizat judecătorul Dixon.

El a mai spus că Bauer Media a „ținut povestea în viață mai multe zile” pentru a obține profit, știind că informațiile difuzate de revista sa Woman’s Day vor fi preluate și de alte media de divertisment din lume, iar în consecință Wilson a ratat un număr de roluri în filme.

Wilson, care se află în Marea Britanie, a postat pe rețelele de socializare: „Parcurg acum verdictul din procesul meu de defăimare împreună cu avocații mei și vom da un comunicat în cursul zilei”.

Bauer Media a precizat la rândul său într-un comunicat că evaluează verdictul.

Foto: teen.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri