Caută
Close this search box.

Mâine se deschide Târgul Gaudeamus Carte Școlară, în Piața Universității

Cea de-a XV-a ediție a Târgului Gaudeamus Carte Școlară, eveniment dedicat în primul rând elevilor, părinților sau cadrelor didactice, se va desfășura, între 14 și 24 septembrie, în Piața Universității, anunță Radio România, într-un comunicat.

Organizatorii spune că la Gaudeamus Carte Școlară 2017, părinții și elevii pot găsi tot ce este uutil pentru școală, respective cea mai mare parte a manualelor, pentru diverse discipline: enciclopedii, dicționare, culegeri, atlase, cursuri pe suport digital, lucrări pentru pregătirea examenelor, caiete de activități și fișe de lucru pentru preșcolari și elevii din ciclul primar (acestea fiind doar câteva dintre categoriile de materiale auxiliare pe care le veți găsi la târg).

De asemenea, beletristică — numeroase volume din literatura română și universală, incluse (sau nu) în bibliografia școlară, pe care le puteți răsfoi pe îndelete, ca să vă convingeți că merită să citiți mai mult decât fragmentele din manual. Dar vor fi și hărți, planșe didactice, modele tridimensionale, mobilier școlar și alte materiale din această categorie.

Potrivit organizatorilor, Gaudeamus Carte Școlară nu este numai locul de unde amatorii își pot procura cele mai recente apariții editoriale, ci și locul unde pot aduce cărțile de care nu mai au nevoie, dar care pe altcineva ar putea să mai bucure încă, acestea putându-și găsi „un nou cămin, prin campania ‘Cărțile se întorc acasă'”.

Târgul este deschis zilnic între orele 10,00 și 19,00, cu excepția zilei de duminică, 24 septembrie, când programul este 10,00 — 15,00. Intrarea este liberă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri