Caută
Close this search box.

VIDEO. Senatorul Mihai Goţiu vrea ca Palada să ceară scuze românilor: ”A muncit pe bani publici”

mihai goţiu

Senatorul USR Mihai Goţiu a declarat, joi, că Mirel Palada nu l-a sunat să îşi ceară scuze după incidentul de miercuri seară, subliniind că acesta a muncit pe bani publici cât a fost purtător de cuvânt al Guvernului şi că ar trebui să se scuze în faţa românilor.

”Nu mie ar trebui să îmi ceară scuze, ar trebui să ceară scuze tuturor cetăţenilor români, pentru că comportamentul lui cred că este ofensator nu atât la adresa mea, cât la adresa românilor. A fost purtător de cuvânt al Guvernului, a muncit pe bani publici şi nu cred că aşa reprezintă şi acesta este comportamentul cuiva care îi reprezintă pe români într-o funcţie publică”, a declarat senatorul USR Mihai Goţiu, care a afirmat anterior că Mirel Palada nu şi-a cerut scuze după incident.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=64SAkgwuRCo

La ora transmiterii acestei ştiri, senatorul Mihai Goţiu de află la Institutul de Medicină Legală, pentru a primi un certificat medical, după ce noaptea trecută parlamentarul s-a prezentat la spital. În cursul zilei de joi, Goţiu va depune şi o plângere la poliţie pe numele lui Mirel Palada.

Goţiu a apreciat poziţia exprimată pe Facebook de fostul preşedinte Traian Băsescu de a nu mai participa la emisiunile posturilor TV care îl au ca invitat pe Mirel Palada.

”Decizia dânsului de a nu se duce la emisiuni de televiziune, la televiziuni care îl mai invită pe domnul Palada şi, ca fost jurnalist, da cred că este o idee bună, pentru a nu mai promova astfel de personaje în mass-media, în special pe posturile de televiziune”, a conchis Goţiu.

Miercuri seara, Mihai Goţiu a fost lovit de Mirel Palada în studioul unei televiziului, în timpul pauzei publicitare, potrivit parlamentarului.

Sursa: Mediafax

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri