Caută
Close this search box.

Cântăreața Fergie divorțează după 8 ani de căsătorie

Fergie, fosta solistă a trupei Black Eyed Peas, și actorul Josh Duhamel au anunțat că după cei 8 ani de căsătorie vor divorța, potrivit presei internaționale.

„Cu toată dragostea și respectul din lume, am decis să ne despărțim la începutul anului”, au declarat amândoi într-un comunicat făcut public. „Pentru a da o mai bună oportunitate familiei noastre de a se reface, am vrut să menținem această chestiune în privat înainte de a o face publică. Suntem și vom fi mereu uniți sprijinindu-ne unul pe altul și familia noastră”, au adăugat ei.

Fergie, 42 de ani, și Duhamel, 44, au  împreună un băiețel, Axl Jack, în vârstă de 4 ani. În ultima perioadă, cei doi nu au mai fost văzuți împreună la evenimentele publice.

Însă, în ianuarie ei au fost văzuți fericiți împreună la cea de-a 8-a aniversare a căsătoriei lor. Fergie și Duhamel s-au căsătorit în ianuarie 2009, iar câteva luni mai târziu actorul declara că este nerăbdător să devină tată, potrivit Agerpres.

Pe numele său real Stacy Ann Ferguson, Fergie s-a alăturat trupei The Black Eyed Peas odată cu înregistrarea albumului de succes ”Elephunk” (2003) și a devenit cunoscută pe plan mondial cu acest grup.

Ulterior, cântăreața s-a lansat într-o carieră solo cu albumul ”The dutchess” (2006), care a avut cinci piese pe listele de preferință ale revistei de specialitate Billboard.

Josh Duhamel este cunoscut pentru participarea sa la franciza cinematografică ”Transformers” și la serialul ”Las Vegas”.

Foto: www.eonline.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri