Caută
Close this search box.

Explozia de la un abator din Brașov, anchetată de polițiști și procurori. Un bărbat a fost rănit grav

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov și polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) efectuează, vineri, cercetări în cazul bărbatului rănit grav în urma unei explozii produse la abatorul unde lucra.

„A fost informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, care împreună cu reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Brașov și ai Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Brașov, efectuează cercetări la fața locului în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului soldat cu o persoană rănită grav. Se fac cercetări privind neluarea și nerespectarea măsurilor legale privind securitatea și sănătatea în muncă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție, Ionuț Marin, potrivit Agerpres.

Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, se află în stare critică la secția reanimare a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Brașov după ce a suferit arsuri pe 90% din suprafața corpului în urma unei explozii la abatorul unei societăți comerciale aflată pe Calea Feldioarei din municipiul reședință.

„Explozia s-a produs vineri dimineața, în jurul orei 4,00, de la un compresor din instalația de răcire cu amoniac. Este vorba despre o dispersie de amoniac. Alte persoane nu au mai fost rănite. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență în stare gravă, inconștient”, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri