Caută
Close this search box.

De ce a fost eliberat Gregorian Bivolaru. Motivarea instanţei

Judecatăria Bistriţa a făcut publică motivarea sentinţei în cazul eliberării lui Gregorian Bivolaru, liderul MISA.

Motivarea sentinței date de Judecătoria Bistrița pe 7 septembrie, prin care fondatorul MISA, Gregorian Bivolaru, a fost eliberat condiționat, arată că, în opinia instanței, acesta nu reprezintă un pericol pentru ordinea publică și că și-a asumat fapta comisă, pe care o regretă.

Bivolaru s-a angajat în fața instanței că nu va mai discuta niciodată cu o persoană minoră și a invocat faptul că au trecut 13 ani de la comiterea faptei pentru care a fost condamnat, de act sexual cu un minor.

„Petentul declară că, în opinia sa, este îndreptățit pentru a fi liberat condiționat întrucât a realizat 45 de credite și că zilele executate în detenție sunt suficiente pentru fapta pentru care a fost condamnat și pe care și-o asumă și o regretă.

Totodată, declară că a luat decizia ca niciodată să nu mai discute cu o persoană sub 18 ani pentru a nu mai ajunge în situația de față, perioada petrecută în detenție fiind una edificatoare. Mai arată că au trecut 13 ani de la faptele pentru care a fost condamnat și nu a mai săvârșit o altă faptă deoarece nu mai dorește să trăiască astfel de experiență”, se arată în motivare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri