Caută
Close this search box.

O treime din biletele FNT, vândute deja în primele 24h

Organizatorii Festivalului Național de Teatru (FNT) informează că peste o treime (34%) din numărul biletelor pentru spectacolele celei de-a 27-a ediții au fost deja epuizate, la doar 24 de ore de la momentul punerii lor în vanzare. Recordul a fost stabilit după primele 4 ore, când se înregistra o cotă de 25% vânzări din totalul biletelor Festivalului.

89% dintre bilete au fost vândute on-line, pe platforma www.mystage.ro, restul de 11% fiind cumpărate prin intermediul casei centralizate de bilete a Teatrului Național „I.L. Caragiale“ din București, potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor.

Spectacolele străine invitate în Festival – HAMLET / COLLAGE în regia lui Robert Lepage, ROMEO SI JULIETA în coregrafia lui Angelin Preljocaj și SA TRAIESTI ORICE-AR FI (BARBARA) interpretat de Juliette Binoche au fost cele mai solicitate până acum. Acesta din urmă este chiar sold-out. Dintre producțiile autohtone aparținând selecției oficiale – best-seller în acest moment este spectacolul ÎN ADANCURI, pus în scenă de regizorul Yury Kordonsky la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj.

Organizatorii FNT reamintesc că biletele se pot cumpăra ușor, online, prin platforma www.mystage.ro – prima platformă de bilete dedicată spectacolului de teatru din România. “Platforma este accesibilă și de pe orice dispozitiv mobil. Trebuie doar să vă creați cont, să cumpărați biletele la spectacolele favorite, acestea fiind disponibile oricând în cont sau pe e-mail. Plățile se pot efectua cu cardul, iar procesarea lor se face în siguranță prin platforma LibraPay, aparținând Libra Internet Bank”, se arată în comunicatul de presă.

În acest an, cei care achiziționează bilete online de pe mystage.ro pot opta pentru unul din cele două pachete limitate mySTAGE Silver și Gold, care presupun anumite avantaje și cadouri promoționale.

În premieră, biletele se pot cumpăra telefonic sunând la (021)9379 (tarif normal), urmând a se livra prin agenții mySTAGE, contra cost, oriunde în București.

Pentru mai multe detalii, accesați  www.fnt.rowww.mystage.ro și pagina de Facebook a Festivalului Național de Teatru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri