Caută
Close this search box.

Lui Gregorian Bivolaru nu-i place în România; a plecat a doua zi după ce a fost eliberat

Gregorian Bivolaru, dat în urmărire internaţională de autorităţile din Finlanda, după ce a fost emis un mandat de arestare în lipsă pe numele său, nu a fost găsit la domiciliul din judeţul Sibiu şi se pare că ar fi plecat din ţară în ziua care a urmat eliberării din Penitenciarul Bistriţa.

Surse judiciare au declarat că Gregorian Bivolaru a plecat din România în 14 septembrie, pe numele acestuia neexistând nicio interdicţie, după ce a fost eliberat din Penitenciarul Bistriţa, informează Mediafax.

Bivolaru a declarat ca domiciliu judeţul Sibiu, localitatea Cisnădioara, însă, susţin sursele, nu ar fi stat niciodată acolo.

Practic, Poliţia Sibiu l-a luat în evidenţă pe Gregorian Bivolaru în 13 septembrie, iar în 14 septembrie acesta a părăsit România.

Miercuri seara, poliţiştii din Sibiu au mers la domiciliul declarat al lui Gregorian Bivolaru, însă acesta nu a fost găsit.

Autorităţile din Finlanda au emis, în lipsă, un mandat de arestare pe numele lui Gregorian Bivolaru. Actele au ajuns în posesia Poliţiei Române în cursul zilei de miercuri.

Liderul MISA este cercetat pentru trafic de fiinţe umane şi abuz sexual, precizează sursele menţionate.

Potrivit procedurii, Gregorian Bivolaru a fost căutat la domiciliu şi cum nu a fost găsit, autorităţile române vor informa partenerii din Finlanda.

În cazul în care va fi găsit, autorităţile din România vor pune în executare mandatul de arestare, conform procedurii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri