Caută
Close this search box.

Anunțul mult așteptat al Primăriei Capitalei. Bucureștenii nu credeau că vestea va veni vreodată

Până la urmă se întâmplă. După un șantier care a durat peste patru ani și care trebuia să aducă un beneficiu bucureștenilor, nu un disconfort, linia de tramvai din Pantelimon este gata de primele probe.

Primaria Municipiului București sș Regia Autonomă de Transport București informează printr-un comunicat de presă că astăzi, 22 septembrie 2017, în intervalul orar 11:00- 16:00, probele tehnice în vederea punerii în funcțiune a tramvaiului 55, care circulă pe șoseaua Iancului și Șoseaua Pantelimon.

Prin aceste probe se urmărește verificarea stării tehnice a liniilor de tramvai, refugiilor, elementelor de protecție, de pe porțiunile neutilizate până în prezent, respectiv între stațiile Granitul și Piața Sfânta Vineri.

Pe aceasta cale, Primăria Municipiului București face un apel către cetățenii care locuiesc sau lucrează în zonă să parcheze în locurile special amenajate, nu pe linia de tramvai, pentru a nu împiedica verificările programate.

PMB insistă să precizeze că reabilitarea liniei de tramvai face parte din proiectul de investiții ”Reabilitare sistem rutier și linii de tramvai – Șoseaua Iancului – Șoseaua Pantelimon”, care vizează reabilitarea a două artere majore din municipiul București, Șoseaua Iancului și Șoseaua Pantelimon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri