Caută
Close this search box.

Robert Turcescu: Pe insula Belina, se pregăteşte un paradis fiscal, cu cazinouri. Clanul Dragnea trebuie oprit. VIDEO

Robert Turcescu a declarat luni că în insula Belina s-ar putea construi şi cazinouri, dacă va fi adoptat un proiect de lege depus la Senat de către social-democratul Şerban Nicolae, liderul grupului PSD din Senat.

„PMP vă prezintă astăzi un document care arată negru pe alb cum lucrează grupul infracţional organizat în jurul domnului Dragnea pentru propăşirea clanului Dragnea şi are legătură cu subiectul zilelor din urmă — insula Belina.

Acest grup infracţional organizat a iniţiat în luna mai a acestui an un proiect sub semnătura domnului Şerban Nicolae, prin care trecerea din domeniul public a insulei Belina în proprietatea Tel Drum urma să mai aibă un pas. În această zonă, urma, potrivit acestui proiect de lege, să fie creat un paradis fiscal”, a declarat deputatul PMP.

Robert Turcescu a afirmat, potrivit Mediafax, că proiectul de lege iniţiat de senatorul Şerban Nicolae duce mai departe planul clanului Dragnea pentru “stabilirea unor zone cu regim fiscal aparte, era probabil şi cazul acestei zone Belina”.

“Cazul Belina nu este un caz oarecare, aici vorbim despre o suprafaţă care era cu un regim special aparţinând zonei protejate a Dunării”, a afirmat Turcescu, într-o declaraţie de presă la Palatul Parlamentului.

Robert Turcescu a precizat că proiectul lui Şerban Nicolae ar urma să fie aprobat tacit pe 31 octombrie.

„Noi, cei de la PMP, atragem atenţia inclusiv celor din majoritatea parlamentară că ar fi bine să caşte bine ochii atunci când se dau pe mâna iniţiativelor din grupul infracţional organizat, alcătuit de domnul Dragnea şi acoliţii lui. Grupul Dragnea trebuie oprit, acest om a devenit un pericol public pentru România şi el nu este singur.

Fie din prostie, fie din neştiinţă de carte, pare-se că sunt mulţi care se lasă vrăjiţi de felul în care Liviu Dragnea ştie să prezinte în acest moment fel şi fel de iniţiative legislative care par că sunt disparate sau sunt ale câte unui parlamentar PSD, dar în realitate există un punct convergent”, a declarat Rpbert Turcescu.

FOTO: Stiri pe surse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri