Caută
Close this search box.

UPDATE Violeta Varga și-a dat demisia din funcție. Iubita fratelui prefectului, numită inspector şcolar la ISJ Arad. FOTO

UPDATE Violeta Varga și-a dat demisia din funcția de inspector școlar, la doar o zi după numire, potrivit unui comunicat remis de ISJ Arad.

Violeta Varga, iubita fratelui prefectului de Arad şi un obişnuit al anturajului deputaţilor PSD Dorel Căprar, Adrian Todor şi Florin Tripa, a fost numită în funcţia de inspector şcolar pentru „educație permanentă”. Un CV al domnişoarei inspector nu a fost făcut public.

Educația arădeană e dusă, începând cu acest an școlar, la un alt nivel. ISJ Arad își face o schimbare totală de look, introducând pe lista de inspectori școlari o persoană mai mult decât interesantă pentru un post cu adevărat important. Din anul școlar 2017-2018, avem inspector școlar nou pe „educație permanentă”! Adică cum? (cacofonie intenționată). Adică, simplu. Ce nu înțelegi de aici? Un inspector care o să asigure educația elevilor urbei în mod… permanent și irevocabil.

Postul este ocupat de nimeni alta decât Violeta Varga, această Miss Congeniality de Arad, care a ocupat în trecut o funcție cu adevărat profundă, anume director adjunct al Centrului Școlar de Educație Incluzivă, potrivit SpecialArad.ro.

În fișa postului, se stipulează că doamna Varga va trebui să asigure un mediu educațional pacifist în rândul elevilor, fără violență, fără droguri, să sprijine şi îndrume viaţa asociativă a elevilor (Consiliul Şcolar al Elevilor, Consiliul Judeţean al Elevilor), să coordoneze activitatea directorilor palatelor şi cluburilor copiilor, să coordoneze programe de perfecţionare pentru cadrele didactice din domeniul educaţiei sau în domeniul specific de activitate, să transmită direcţiilor de specialitate propuneri de îmbunătăţire a activităţii în teritoriu ș.a.m.d., toate de altfel activități pe care credem că le va duce cu mare succes la final, mai ales dat fiind faptul că doamna Varga este de meserie LOGOPED, astfel că are antrenament extrem la pronunțarea corectă a cuvintelor.

FOTO: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri