Caută
Close this search box.

Ana Maria Pătru, la audieri la DNA Ploiești

Fosta șefă a Autorității Electorale Permanente Ana Maria Pătru a ajuns, miercuri, la sediul DNA Ploiești.

Aceasta a venit însoțită de avocat și a afirmat, la intrarea în sediul insituției, că a fost chemată în calitate de suspect într-un dosar care are legătură cu Irina Socol, fondatoarea Siveco, pe care nu îl cunoaște exact, dar îl bănuiește.

„Are legătură cu doamna Socol. Știți că aici este un grup infracțional organizat, doamna Socol, domnul Onea (Lucian Onea, șeful DNA Ploiești — n.r.), încă vreo 2-3 când își aduce doamna Socol camarila și face niște denunțuri și s-au gândit ei așa frumos ieri să îmi sune copilul la școală și să îi spună că trebuie să vin în calitate de suspect la dumnealor astăzi”, a declarat Pătru.

În decembrie 2016, Ana Maria Pătru a fost trimisă în judecată de DNA Ploiești sub acuzația că a primit mită de la firma Siveco, constând în contravaloarea unui apartament și a unui autovehicul pentru a asigura derularea, în bune condiții, a unor contracte pe care compania le avea cu AEP.

Un răspuns

  1. Nu stiu ce varsta are, cum arata la zi, dar din „picture” pare a fi- sau fost- foarte draguta, seamana putin cu Pamela din Dallas(Victoria principal), sau cu Sally Field fie in Smoky and the Bandit fie in -peste 15 ani mai tarziu- in Mrs. Doubtfire…Draguta, chiar frumoasa, dar -se pare- ea a preferat filmele cu duri, a preferat sa faca parte din distributia la „Mai periculoase decat barbatii”, sa speram ca Justitia isi va face datoria, si daca o dovedeste vinovata, sa fie si ea trimisa la o „ferma” locala, pentru 10 ani…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri