Caută
Close this search box.

Cum a trecut Simona Halep de un moment dificil, cine i-a fost alături. De ziua ei, a primit o mare veste

Simona Halep a dezvăluit că a avut o discuţie cu fosta mare jucătoare Kim Clijsters, care a ajutat-o să iasă dintr-un moment dificil.

Sportiva noastră a dezvăluit că a trecut peste eşecul din finală de la Roland Garros, cu Jelena Ostapenko, după ce Kim Clijsters i-a transmis că ea a pierdut patru finale de Grand Slam înainte să câştige primul trofeu.

„După finala de la Roland Garros, m-am simţit foarte aproape de succes, dar nu am putut să câştig. Apoi, după finală, m-am întâlnit cu Kim Clijsters şi mi-a spus că ea a pierdut patru finale înainte să câştige un Grand Slam, aşa că poate că mai am nevoie de timp, de mai multă experienţă. Simt că am timpul necesar dacă voi munci din greu şi voi fi mai bună”, a spus Simona Halep pentru Forbes, citată de ziare.com.

Simona a afirmat că e convinsă că finala de la Roland Garros ar arăta altfel dacă ar avea şansa să o rejoace.

„Nu mă mai gândesc la finala cu Ostapenko. Am avut-o ceva timp în minte şi parcă mă omora în fiecare zi. Dar acum privesc totul într-un mod pozitiv. Nu am pierdut finalele, ci am jucat finale! Dacă aş mai juca din nou cu Ostapenko, ar fi complet diferit. Nu zic că aş fi câştigat, dar vă spun că ar fi fost diferit”, a mai spus Halep.

Simona Halep, care împlineşte astăzi 26 de ani, a aflat că a fost inclusă recent de către WTA într-un top al premiilor câștigate în intreaga istorie de către jucătoarele din circuitul profesionist.

Românca se află pe locul al 16-lea, cu 19.181.450 de dolari. Numai în acest an, sportiva noastră a acumulat premii în valoare de aproximativ patru milioane de dolari, mai exact 3.720.662 de dolar.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri