Caută
Close this search box.

Accident grav la Medgidia: a fost activat planul roșu

La nivelul județului Constanța s-a activat planul roșu de intervenție, după ce o mașină s-a ciocnit cu un autobuz care transporta persoane.

Purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriță, a anunțat că în urma producerii unui accident rutier grav pe DJ 222 au rezultat 13 victime umane, la fața locului fiind mobilizați salvatori ISU și SMURD, polițiști și echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean, scrie Agerpres.

În context, purtătorul de cuvânt al SAJ Constanța, Claudia Tatarici, a declarat că la locul accidentului au fost trimise șase ambulanțe din cadrul SAJ și SMURD și elicopterul SMURD.

„În urma accidentului rutier produs pe DJ 222 ca urma a colizionării unui autocar cu un autoturism au rezultat 13 victime umane. Este vorba despre trei victime blocate în autoturism pentru care intervine un echipaj de descarcerare al ISU. Din ce ni s-a comunicat din teren, este vorba despre trei victime decedate, una în comă și alte șase-șapte persoane rănite cu politraume”, a anunțat purtătorul de cuvânt al SAJ Constanța.

Ultimele informații transmise de către autorități pe baza bilanțului făcut la fața locului confirmă faptul că în urma gravului accident rutier de pe DJ 222 au fost înregistrate trei persoane decedate, iar una în stare comatoasă a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la Spitalul Județean din Constanța.

Sursa foto: Libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri