Caută
Close this search box.

Cântăreții străini se reunesc într-un concert caritabil pentru victimele ultimelor uragane

Un concert caritabil, pentru strângerea de fonduri destinate victimelor uraganelor din ultima perioadă este programat să aibă loc la New York pe 17 octombrie iar capetele de afiș ale acestui concert vor fi rapperul american Jay-Z și cântăreața Jennifer Lopez, născută din părinți portoricani, informează AFP.

Daddy Yankee, interpretul portorican care colaborează la hitul mondial „Despacito”, DJ Khaled, Cardi B, Joey Bada$$, Belly, Iggy Azalea și Vic Mensa ar urma să urce și ei pe scenă în cadrul acestui concert din Brooklyn, a precizat miercuri Tidal, aplicația de streaming muzical lansată de Jay-Z.

Jennifer Lopez a făcut recent o donație de un milion de dolari către Puerto Rico, cu prilejul lansării unei campanii a statului New York pentru ajutorarea insulei devastate de uraganul Maria.

Acest teritoriu american cu 3,4 milioane de locuitori nu dispune în prezent de electricitate, situație care ar putea dura mai multe luni, și are o rețea de telecomunicații aproape în întregime distrusă.

Uraganele Harvey, Irma și Maria, de o intensitate rară, au provocat pagube considerabile la momentul trecerii lor prin SUA și Caraibe.

sursa: agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri