Caută
Close this search box.

Petroşani. Jaf la cazino; un bărbat cu cagulă a fugit cu banii

Un bărbat care purta cagulă a intrat, joi dimineaţa, într-un cazino din Petroşani, a ameninţat-o pe casieră cu un cuţit şi a furat aproximativ 30.000 de lei, acesta fiind căutat de poliţişti.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Hunedoara, bărbatul a ameninţat-o pe angajata cazinoului din Petroşani cu un cuţit, pe care i l-ar fi pus în zona gâtului şi, după ce i-a luat toţi banii, acesta a fugit, informează Mediafax.

Caseta de valori avea în interior peste 30.000 de lei.

„A fost comisă o infracţiune de tâlhărie calificată. Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Petroşani şi cei ai Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează cercetări în vederea identificării prezumtivului autor. Vorbim despre un bărbat care a pătruns având faţa acoperită şi, sub ameninţarea unui cuţit, i-a sustras angajatei o sumă de bani, provenind din încasări, după care a reuşit să plece înainte ca aceasta să activeze butonul de panică. La faţa locului s-au deplasat şi reprezentanţii societăţii care asigură paza cazinoului respectiv, dintr-o zonă centrală a municipiului Petroşani, dar, din păcate, acesta a reuşit să fugă înainte de sosirea agenţilor de pază”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Potrivit acestuia, se fac verificări inclusiv faţă de modul în care s-au respectat prevederile legale în privinţa asigurării pazei proprii a societăţii.

Poliţia este la faţa locului pentru a interoga martorii. Casiera în vârstă de 29 de ani a fost transportată la spital după comiterea jafului, întrucât a suferit un atac de panică.

Anchetatorii au la dispoziţie o filmare a unei camere din interiorul cazinoului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri