Caută
Close this search box.

Vino să afli cum poți acorda primul ajutor

Cursuri de pregătire a populației pentru acordarea primului ajutor în situații de urgență vor fi organizate sâmbătă și duminică, în Piața Revoluției din Capitală, în parcarea din fața Ministerului Afacerilor Interne, în cadrul Caravanei ”Fii pregătit!”, informează oficiali ai ISU București – Ilfov.

Cursurile oferite vor include prezentarea principalelor dezastre naturale care pot afecta România — cutremure, inundații, incendii — și modul în care populația se poate pregăti pentru a le face față.
Centrul mobil are o sală de școlarizare cu o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu toate echipamentele medicale și de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanților, arată sursa citată.

Instruirea se va face sâmbătă, în intervalul orar 13,00 — 18,00, și duminică, între orele 12,00 — 18,00, de către personalul ISU București-Ilfov.

Cei care doresc să participe la cursuri se pot înscrie pe pagina de internet a Fundației pentru SMURD, unde se găsește și calendarul deplasărilor caravanei.

Anul trecut, Caravana ”Fii pregătit!” a parcurs peste 17.000 de kilometri, a ajuns în 29 de orașe și peste 10.200 de persoane au fost instruite de personalul IGSU.

Caravana ”Fii pregătit!” este un proiect al Departamentului pentru Situații de Urgență, operat de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și care a fost susținut financiar de Fundația pentru SMURD, cu sprijinul Fundației Vodafone România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri