Caută
Close this search box.

Au ”curățat urmele mârlanilor” din Carpații României

Aociația Eco Drumetii Montane a ieșit din nou să strângă gunoaiele rămase pe urma turiștilor care și-au petrecut concediile în Masivul Cindrel din Carpați.

În urma acțiunii din data de 24.09.2017, cu numele ”Curațăm urmele mărlanilor”, voluntarii asociației au acționat în masivul Cindrel din Carpații Meridionali pe traseul cu circuit închis în apropierea Canonului Silvic Muncel.

”Au venit oameni din Sibiu și Deva, am fost 8 voluntari, unul dintre ei era parapantist și spunea că de multe ori când aterizează dă de gunoaie. Am reușit să adunăm 43 saci de 120 de litri și un butoi de 200 de litri care se afla în potecă pe traseul spre Poiana Găujoara, am reușit să adunăm asemenea cantități datorită unui cetățean din Cisnadie care ne-a încredințat remorca. Opt voluntari, adică 16 mâini, nu au stat timp de 3,5 ore”, spun tinerii.

Mulțumind voluntarilor pentru munca depusă în sprijinul naturii, memebrii Aociația Eco Drumetii Montane menționează că banii strânși din donații sunt puțini, 350 de lei, și ar fi nevoie de aproximativ 3000 lei pentru achiziționarea unei remorci și trecerea ei în patrimoniul asociației, pentru a putea transporta gunoiul strâns de pe urmele turiștilor!

Donații se pot face la RO78BTRLRONCRT0378869001

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri