Caută
Close this search box.

51 de minute i-a luat unui pilot de avion să zboare direct prin uraganul Irma, să aterizeze în San Juan şi să decoleze spre New York

Profesionalism sau nebunie, altfel nu poate fi explicat curajul unui pilotul îndrăzneţ al cursei 431 de la Delta Airlines, care a trecut prin uraganul Irma, într-un moment în care toată lumea făcea cale întoarsă, pentru a ateriza pe aeroportul din San Juan, a face îmbarcarea şi a pleca înapoi spre JFK, în doar 51 de minute, scrie DailyMail.

Cascadorii în aer, cu un Boeing 737: Pilotul cursei Delta Airlines 431 a zburat direct prin uraganul Irma, a aterizat în San Juan, şi apoi a decolat spre New York, în doar 51 de minute

Sute de zboruri au fost anulate în direcţia respectivă din cauza dezastruosului uragan Irma, dar echipajul zborului Delta 431 s-au decis să accepte provocarea.

Avionul a fost nevoit să zboare din New York direct în San Juan, Puerto Rico şi înapoi exact înainte să înceapă furtuna devastatoare, arată Mediafax.

Zborul 431 a reuşit chiar performanţa de a ajunge în San Juan, Puerto Rico cu 7 minute mai devreme decât era programat.

Traiectoria zborul Delta 431 arată felul cum s-a îndreaptat spre Puerto Rico acoperit de furtuna torenţială. Deşi avionul a zburat direct în furtună, nimeni nu a fost rănit şi avionul a aterizat în siguranţă.

Deşi zborul, care trebuia să plece din New York la 8:05am, a plecat cu câteva minute mai târziu şi a ajuns mai devreme.

Jason Rabinowitz a monitorizat zborul prin aplicaţia Flightradar24 şi a postat pe Tweeter update-uri pe parcursul călătoriei.

Fotografiile arată traseul riscant pe care l-a abordat pilotul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri